Overige activiteiten

In het kleinste stadje van de wereld zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Teveel om alles uitgebreid te beschrijven. Onderstaand een opsomming. Villa Roma kan samen met u programma’s op maat samenstellen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Paardrijden

In de plaatsjes rondom Durbuy (Wéris, Warre, Heyd, Septon) zijn maneges waar men kan paardrijden. De verantwoordelijken van de maneges helpen en begeleiden de gasten (eventueel) bij tochten te paard of in een paardenspan.

 

Kanoën en kajakken

In hartje Durbuy is de rivier de Ourthe het startpunt van kajak- en kanotochten. U kunt met de kano vertrekken vanuit Durbuy en daarna met een busje teruggebracht worden of eerst met een busje weggebracht worden en dan terug varen naar Durbuy.

Outdooractiviteiten

In Durbuy en omgeving kunnen verschillende outdooractiviteiten ondernomen worden. Klimmen, speleologie, avonturenparcours, deathride, abseilen en boomtoppenparcours zijn enkele voorbeelden van de vele uitdagende survival-activiteiten. Deze activiteiten zijn op 10 minuten wandelafstand van Villa Roma.

Vissen

In de Belgische Ardennen zijn prima plekken om te vissen. Onaangetaste rivieren, stuwmeren en kunstmatige visvijvers bieden vissers heel wat mogelijkheden om hun favoriete tijdverdrijf in prachtige landschappen en een beschermde natuur uit te oefenen. Natuurpark de Twee Ourthes vormt een groot deel van het Ardeense territorium. Langs de Ourthe wordt gevist met de hengel of via de vliegvismethode. In deze regio wordt er vooral gevist op forellen, vlagzalm, witvis en roofvissen.

Escape House

Op 5 minuten wandelen van Villa Roma bevindt zich een Escape House met 6 Escape Rooms in verschillende thema’s.

Overig

Overige bezienswaardigheden dicht bij Villa Roma zijn: de Grotten van Hootton 13km, Chateau Radhadesh 5km, Chateau Modave 25km en Maison des Mégalithes in Wéris 7,5 km.

Ook als u bezoeker of exposant bent op de WEX / Wallonië Expo te Marche en Famenne (18 km), is Villa Roma een perfecte uitvalsbasis.

 

Social Media

Contact gegevens

Villa Roma, Bed & Breakfast
Tier de Rome 27
6940 Durbuy België

T: +32 86434754
M: +32 473762654
E: info@villaroma.be

IBAN: BE71 0017 2770 3069
BTW / TVA: BE 0553.517.434