nederlandstalig francais
Weg uit de sleur?

 

Even onthaasten en weg uit de sleur van alledag?

 

"wij zijn van 29 juni tot 23 juli 2014 gesloten"

 

Dat is mogelijk in Durbuy. Het kleinste bloemenstadje van de wereld, prachtig gelegen aan de rivier de Ourthe in de Belgische Ardennen op ca. 300 km van Utrecht en ca. 200 km van de Vlaamse kust. In de winter op slechts 20 autominuten verwijderd van de skipiste van Baraque Fraiture.

De Ardennen met z’n karakteristieke dorpjes, dromerige weggetjes, uitgestrekte bossen, kastelen, grotten en prachtige vergezichten lenen zich voor talloze uitstapjes, waarbij niemand zich hoeft te vervelen. Durbuy is een paradijs voor wandelaars, mountainbikers, kanovaarders,motorrijders, golfers en survivaltochten.

 

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Gert & Annet, een stel 50-plussers met gezonde, positieve kijk op de wereld.

In 2003 zijn wij tijdens een bezoek aan de Ardennen gevallen voor de charme van Durbuy en z’n omgeving. De gezonde lucht, rust, ruimte, natuur en de stress die hier van je afvalt zorgde ervoor dat wij op slag verliefd werden op het terrein dat wij hier konden kopen. Na anderhalf jaar van plannen, tekenen, bouwen konden wij in april 2005 Nederland gedag zeggen en vanaf juli 2005 onze poorten openen voor onze gasten. En dit doen wij nog altijd met heel veel plezier.

Over Villa Roma

Villa Roma is een van alle comfort voorzien chambre d’hôtes (B&B), op een groot terrein met een panoramisch uitzicht over de weide omgeving. Villa Roma ligt op ca. 12 minuten lopen van het centrum van Durbuy.
Al onze kamers zijn voorzien van een zeer ruime eigen badkamer met douche, toilet en lavabo.
’s-Morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en bij mooi weer is het mogelijk om dit op het balkon te nuttigen.

Voor motorrijders en mountainbikers is er een binnenstalling voor motoren en fietsen. Voor de overige gasten is er een grote privéparking beschikbaar. Overigens hebben wij zelf ook een aantal mountainbikes voor de verhuur. Mountainbike routes zijn beschikbaar.
Ook kunt u genieten van onze tuin en gebruik maken van het tuinhuisje en relaxen bij een vuurtje.

Villa Roma is gecertificeerd door het Commissariaat van het Toerisme van Wallonië met 4 korenaren.

Graag ontvangen wij u met een welkomstdrankje.
Gert & Annet Schuttevaer